Корпоративна идентичност*

Какво е КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ?
 
Вашата корпоративна идентичност е фирменият стил, който съдържа в себе си най-важната и полезна информация – фирмено лого и координати за обратна връзка.

Това е ежедневно използваната акциденция – визитки, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, хартиени торби и блокноти за бележки.

Към специализираната корпоративна идентичност за хотели освен изброените печатни материали се добавят още хенъгри за врата тип НЕ МЕ БЕЗПОКОЙТЕ, хотелски PVC карти, мини папки за карти, информационни листовки за хотела, менюта мини бар и менюта рум сервиз.
 
 
Защо е необходима КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ?
 
Целта на всяка корпоративна идентичност е да улеснява комуникацията Ви с клиенти и партньори. Тя показва Вашето сериозно отношение към тях и допринася за изграждане на фирмения Ви имидж в бранша. 
 
 
Как се създава ДИЗАЙН НА КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ?
 
При създаване графичен дизайн на корпоративна идентичност основните елементи, използвани от дизайнера са Вашето фирмено лого и фирмени цветове. 
За максимална ефективност на печатните материали изискванията на клиента се съчетават с правилата за възприемане на текстовата и графична информация. 

В зависимост от това в кой бранш ще се рекламира фирмата Ви се определя типът на излъчване на Вашата корпоративна идентичност:
- по-строг - за финанси, медицина, бизнес, образование, консултантски услуги
- по-елегантен - за хотели, обзавеждане, ресторанти, мода, стил и красота
- по-атрактивен - за търговия, спорт, туризъм, свободно време.

Вашата корпоративна идентичност е израз на фирмената Ви дейност и е важно при избора на основните му параметри - формат, цветност, хартии и картони за печат да Ви консултира графичен дизайнер.
 
На базата на избраната от Вас корпоративна идентичност се изгражда цялостното Ви рекламно присъствие – изработка на уеб сайт, рекламни брошури, информационни листовки и дипляни, публикации и рекламни карета, транспортна и външна реклама.
 
 
Как да поръчате ВАШАТА КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ?
 
1.  Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.  Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3. Разработваме идейна концепция и проект на Вашата корпоративна идентичност, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.
4. Коментираме с Вас предложения графичен дизайн на корпоративна идентичност и при необходимост правим промени по проекта.
5. Получавате Вашите печатни материали с финалния одобрен от Вас дизайн след доплащане по договора. Графичният проект се заплаща еднократно. При всеки следващ тираж се калкулира само печат, а дизайнът е безплатен.
 
 
Портфолио КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ
 
Рекламно студио за графичен дизайн GD styles предлага разнообразно портфолио от реализирани проекти за корпоративна идентичност на Витоша Парк Хотел, СПА хотел Берлин, СПА хотел Алекс, онлайн магазин за матраци brava, клуб за екстремни приключения Adventure Net, счетоводна фирма JDL Partners, БФБ (Българска Федерация Баскетбол), адвокатска фирма Тосков и Йорданов, адвокатска фирма Paneva Law Office, строителна фирма Део-арт, инженерингова компания АС-ГЕО, фирма за подаръци Kordella Gift Masters, мол Pearl Park, известния като Човека-паяк Иван Кристоф и други.
 
 
Графичен дизайн на КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ ЦЕНИ
 
Цени за корпоративна идентичност - визитки, бланки, папки, пликове, блокноти, торбички - по договаряне
Цени за визитки - 49.00 - 89.00 лв
Цени за бланки - 59.00 - 99.00 лв
Цени за папки - 69.00 - 119.00 лв
Цени за пликове за писма - 29.00 - 59.00 лв
Цени за блокноти за бележки, формат А4 / А5 / А6 - 59.00 - 99.00 лв
Цени за хартиени торби - 99.00 - 189.00 лв

*Посочените цени са в лева без ДДС и са валидни за клиенти, които поръчват печатните материали и включват: индивидуален графичен дизайн, наливане на готов текст, форматиране, предпечатна подготовка, до 2 корекции в предложения дизайн, конвертиране на текста в криви, генериране на принтерски файл и PDF за печат. 
Фирменото лого и/или запазен шрифт не влизат в цената и се подават от клиента във векторен формат. За допълнителни корекции и при проекти с по-висока сложност цената се договаря индивидуално. 

Ако имате идея и искате да я превърнем в реалност или нямате представа какво искате, но трябва корпоративен имидж със стил - изпратете ни Вашето запитване.