Брошури и каталози*

Какво са БРОШУРИ И КАТАЛОЗИ?

Това са презентационни или информационни многолистови печатни материали, чиито страници са скрепени с метални телчета, капси или лепен гръб. 

В зависимост от изпълнението фирмените брошури и каталози могат да бъдат стандартни и луксозни.

 
Защо са необходими РЕКЛАМНИ БРОШУРИ И КАТАЛОЗИ?

Рекламните брошури и каталози са много важна част от представянето на Вашата фирма. 

Те създават впечатление за високо фирмено ниво, стабилни позициии на пазара и сериозни намерения.
 
 
Как се създава ДИЗАЙН НА БРОШУРИ И КАТАЛОЗИ?

Професионалният графичен дизайн на фирмени каталози или рекламни брошури започва с определяне на формата и цветността, избора на хартия или картон, след което се уточнява скрепването на страниците. 
В зависимост от приложението на тези брошури / каталози се определя вида на използваните цветове, шрифтове, фотографии и графични символи. 
 
Например,  графичен дизайн на рекламни брошури с по-ярки и наситени цветове се прави за браншове като мода, стил и красота, спорт, туризъм, хотели, свободно време, а брошури с по-неутрални пастелни тонове - за ресторанти, бизнес, образование, консултантски услуги, имоти, строителство и други.
 
За по-луксозна изработка на този вид рекламни материали се използват различни лакови покрития (мат и гланц), ламинат с ефект на кадифе, изрязване по контур на нестандартни форми, релеф на фирмено лого и надписи и други.

 
Как да поръчате Вашите РЕКЛАМНИ БРОШУРИ И КАТАЛОЗИ?

1. Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2. Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3. Разработваме идейна концепция и проект на Вашите каталози и/или брошури, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.
4. Коментираме с Вас предложения графичен дизайн на брошури и/или каталози и при необходимост правим промени по проекта.
5. Получавате отпечатани Вашите рекламни материали с финалния одобрен от Вас дизайн след доплащане по договора. Графичният проект се заплаща еднократно. При всеки следващ тираж се калкулира само печат, а дизайнът е безплатен.
 
 
Портфолио ДИЗАЙН НА РЕКЛАМНИ БРОШУРИ И КАТАЛОЗИ

Рекламна агенция за уеб сайтове, фотография и печат GD styles е създала и изпълнила редица различни по вид проекти, част от които разгледайте в нашето портфолио.
 
 
Графичен дизайн на БРОШУРИ И КАТАЛОЗИ ЦЕНИ
 
Цени за брошури / каталози от 12 до 16 страници, формат А4 и А5, цена за 1 стр.            31.00 лв    
Цени за брошури / каталози от 20 до 24 страници, формат А4 и А5, цена за 1 стр.            29.00 лв    
Цени за брошури / каталози от 28 до 32 страници, формат А4 и А5, цена за 1 стр.            27.00 лв    
Цени за брошури / каталози от 36 до 40 страници, формат А4 и А5, цена за 1 стр.            25.00 лв    
Цени за брошури / каталози над 40 страници, формат А4 и А5, цена за 1 стр.                по договаряне
 
*Посочените цени са в лева без ДДС и са валидни за клиенти, които поръчват печатните материали и включват: индивидуален графичен дизайн, необходимата за печат цветова обработка на снимките, наливане на готов текст, страниране, форматиране, предпечатна подготовка, до 2 корекции в предложения дизайн, конвертиране на текста в криви, генериране на принтерски файл и PDF за печат. Фирменото лого и/или запазен шрифт не влизат в цената и се подават от клиента във векторен формат. Фотографиите също не влизат в цената и се подават от клиента с резолюция за печат 300 dpi. За допълнителни корекции и при проекти с по-висока сложност цената се договаря индивидуално.      

Може просто да ни изпратите запитването ви и ще ви дадем изчерпателна информация за всичко, което ви е необходимо.