Уеб сайт за апартхотел „Простор“*

Апартхотел „Простор“ напълно отговаря на името си, а дизайнът на уеб сайта, който създадохме за него, допълва перфектно атмосферата на спокойствие и уют, предлагани там. Сайтът е лесен за навигация и по елегантен начин разкрива предлаганите удобства и допълнителни възможности за забавления, които можете да намерите в апартхотела.

Информацията е тематично обособена, подредена и бърза за намиране, подкрепена от живописните фотографии, създадени от нашия екип за целта. Именно те бяха основа при изработката на уеб сайта на апартхотел „Простор“.

Топлите цветове на интериора се допълват от меките нюанси на синьо-зеленото, които сме използвали при изработката на сайта и създават усещане за море, небе и безгрижие.

За да бъде цялостна и хармонична визията на сайта сме започнали от логото, използвайки го като извор на идеи, подбрали сме с внимание шрифта, цветовете, формите, вплели сме инициалите AP в началната страница, с което сме ѝ придали лек и неповторим стил. Същите естетически елементи, комбинирани с подходящо послание, сме ползвали и в долната част на сайта (футера), за да оставим едно незабравимо впечатление.

Освен изчерпателното описание на удобствата, предлагани от апартхотела, уеб сайтът предоставя информация за околните забележителности, за различните начини за забавление, спорт и приятни преживявания в свободното време, дава възможност и за резервация онлайн, а специалните оферти ще Ви накарат да я направите бързо и лесно в избрания от Вас момент.