Уеб сайт на хотел Женева*

Хотел „Женева“ ни избра като екип за първия си сайт и той му служи дълги години безпроблемно. Но с времето всичко се променя, а при уеб сайтовете на хотелите е за по-добро – клиентът се ориентира по-бързо, по-лесно намира желаната информация, а информацията е ясно и семпло организирана – снимка, заглавие, анонс и вече си направил своя избор.


Бутонът за резервация е винаги видим и на един клик от теб, както и менюто с останалите страници, в случай, че имаш повече време със сутрешното кафе, за да се насладиш не само на ободряващия му вкус, но и на живописната елегантност на хотела. Нея ще откриеш в цветовете, в детайлите, в атмосферата на общите кадри или с две думи в интериорната фотография. Тя предава настроението и собствения чар на избраното от теб място. Така го опознаваш още преди да си го посетил. Затова снимките са важни – за теб като потребител, за новия уеб сайт като половината от дизайна му, за хотела като добро първо впечатление.


Това са предимствата и в новия уеб сайт на хотел „Женева“. Хотел, който не е грандиозен и претенциозен, но притежава характер със стил и именно с него искаме да те запознаем. Той ти предлага удобството да си близо до центъра, спокойствието на приятелското гостоприемство, ненатрапчиво с усмивка ще те покани на обяд и винаги ще те упъти, ако искаш да се разходиш из красивите забележителности на столицата. 


Удобен, спокоен, дискретен – ако това търсиш от градски хотел в София избери „Женева“. Само натисни „звънеца“ и се наслади на престоя си. А ако търсиш уеб сайт за хотел с индивидуален дизайн и професионални интериорни фотографии избери нас. Само натисни „запитване“ ;o)