Дизайн на етикети за козметика Себорал*

Себорал е позната марка на българския пазар от много години, но не беше разпознаваема като качествен продукт, заради външния си вид. Това беше нашата задача – да променим визуалния имидж на козметичните продукти Себорал, освен това те са с обновени съставки и подобрена технология.
Изборът на цветовете беше коментиран с клиента и накрая се спряхме на наситено лилаво със свежо зелено, съобразени и с цветовете на самите шишета. Комбинацията е приятна и високо ефективна, защото привлича погледа с атрактивно и богато присъствие. А цялостният нов дизайн на етикетите прави продуктите забележими и запомнящи се, повишава доверието в клиента и създава впечатление за модерен и търсен козметичен продукт.
Разработихме нова визия на всички етикети от серията Себорал – шампоан, балсам, лосион и гел като заложихме на основния акцент в състава им – растението репей. И не случайно цветовете на репея са лилав и зелен. 
С новата линия в дизайна на етикетите козметиката Себорал промени цялостния имидж на марката – тя стана със съвременно излъчване и елегантен естетически облик, който нашето студио засне отново с голямо старание и желание, за да създадем също толкова елегантни рекламни дипляни.