Кожени менюта за ресторант Flores Garden*

Flores Garden е изискан ресторант, разположен на черноморския бряг. Поради това цветът за папките на кожените му менюта е тюркоазен, избран от клиента. За нашия клиент изработихме изцяло визията на менютата – от логото върху папката до последната буква в дизайна. Самите кожени папки бяха три вида – за основно меню, за винен лист и за напитки – различни формати, но една концепция.
Материалът за меню папките е италиански с високо качество, много деликатен, приятен на допир със своята мекота и фин релеф. Той придава стил и елегантност на менюто и подчертава изискания характер на ресторанта.
Дизайнът на страниците продължава луксозната линия като съчетава златния нюанс на логото и тюркоазения цвят на кожените папки с ефирно серифен, но лесно четим шрифт.
И поради факта, че ресторантът е разположен на самия бряг решението за скрепването на страниците беше в тяло с прозрачни джобове, които да запазят хартиените листове във времето. Това е един практичен избор при желание за смяна на страниците.