Кожени менюта за хотел Лъки Банско*

Създадохме цялостна линия на всички кожени менюта за хотел Лъки Банско – за ресторанта на хотела и за лоби бара. Изработени от висококачествена естествена кожа те се отличават с фина ръчна изработка и изключително внимание към всеки детайл.
Цветът на кожата е съобразен с корпоративната визия на хотела. Вътрешната част на кожените папки на менютата е от много изящна декоративна хартия с дискретен релеф и завидно качество. Тази хартия е специално създадена от италиански производители и е претенциозно деликатна.
Страниците на менютата са тип джоб с рамка като паспарту, което е едно от най-скъпите възможни изпълнения, тъй като изисква не само повече материал, но и голяма прецизност и висок професионализъм. Нашето рекламно студио може да предложи тази точност и качество за такъв вид менюта, както и за по-сложни, защото имаме отлични специалисти с богат опит в изработката на менюта за хотели и ресторанти.
Ако желаете и вашите менюта да бъдат с ръчно изработени кожени папки според предпочитанията ви, ние ще ви предложим високо качество на изпълнение, което ще бъде здраво в годините и естетически издържано.