Интериорна фотография на хотел Романс Сплендид*

В рекламното студио Джи Ди Стайлс сме специализирани в създаването на креативни и иновативни рекламни решения за нашите клиенти. Един от последните ни проекти беше фотозаснемането на интериора на Хотел Романс Сплендид.
Нашата цел беше да заснемем всички услуги и удобства, които хотелът предлага, за да можем да ги включим в новия уеб сайт, който трябваше да разработим. Снимките ни отнеха 3 дни и бяхме много внимателни да покажем всеки детайл от интериора на стаите, конферентните зали, ресторанта и СПА центъра.

Също така успяхме да заснемем атрактивни детайли от интериора на лоби бара и рецепцията, както и да заснемем ястия, десерти и закуски от асортимента на ресторанта. Бяхме отговорни и за заснемането на хапки и ястия от менюто за кетъринг, което хотелът предлага за клиенти, които предпочитат да празнуват семейни или фирмени празници в ресторанта или зоната около басейна.

Накрая направихме снимки и на Енотеката в хотела, която предлага изключително богат асортимент от български и чужди елитни вина. Освен интериорните фотографии, направихме и 360 градусови панорами на стаите, ресторанта, конферентните зали, СПА центъра и Енотеката, което позволява на клиентите да се потопят в хотелската атмосфера и да изживеят максимално удобството и качеството на услугите, които хотелът предлага.

Фотозаснемането на Хотел Романс Сплендид беше една чудесна възможност за нас да демонстрираме нашите професионални умения и опит в областта на интериорната фотография. Ние се гордеем, че успяхме да заснемем всички услуги и удобства на хотела и да дадем на нашите клиенти качествени фотографии, които ще помогнат на Хотел Романс Сплендид да привлече повече гости и да увеличи своята популярност.