Фотозаснемане на ресторант при Орлите*

Джи Ди Стайлс е горд да представи При Орлите - най-атрактивният панорамен ресторант в София, където може да се насладите на изключителна кухня, много добър сервиз и прекрасни гледки към София и Витоша. От 2008 година, когато създадохме първият им уеб сайт и интериорни фотографии, работим с ресторант При Орлите. След 10 години, те ни се довериха отново за редизайн на нов уеб сайт и втора фотосесия на обновения интериор.

Всички фотографии са заснети в един ден, като първата част от сесията беше през деня, а втората започна по залез. Дневните снимки имаха за цел да покажат прекрасната гледка към центъра на София от 18-ия етаж, както и да заснемат част от ястията и десертите, които се предлагат от ресторанта.

Нощната фотосесия подчерта уюта и създаде много по-интимна атмосфера в ресторанта, като дава възможност на клиентите да се насладят на невероятната панорама на нощна София.

На длан се виждат най-емблематичните сгради в София, като катедралата "Свети Александър Невски", Националния Дворец на Културата, Президентството, Министерския съвет, Народния театър "Иван Вазов" и много други. При Орлите е мястото, където можете да се насладите на кулинарни изживявания съчетани със зашеметяваща гледка към София и Витоша, които няма да забравите.