Интериорна фотография на хотел Рамада 2017*

Годината е 2017-та и хотел „Рамада“ отново ни се довериха за рекламните интериорни снимки на хотела. Благодарни за доверието им и ние отново дадохме най-доброто при фотосесията. 
Акцентът в интериорната фотография този път са събитията и богатата гама от възможности за организацията им в хотел „Рамада“. Загатнахме малко и от кулинарната фотография, която ни помогна да се докоснем по-близо до сладките изкушения.
Конференции, семинари и обучения на мащабни компании или фирми с усет към финеса и лукса. Сватби, фирмени тържества, рождени дни, балове – това са ежедневни ангажименти за отличните професионалисти в хотела. Те подхождат с грижа при подреждането на всеки един малък елемент, част от декорацията за вашето събитие. Кетърингът от своя страна, ще ви изненадва всеки път с високо качество, разнообразие и колоритни вкусове.
Тези детайли се постарахме да „хванем“ с нашия обектив и да ви предадем внушителната атмосфера и празнично настроение, чрез интериорните снимки. А с кулинарните фотографии се надяваме да сме поставили финалния сладък щрих от незабравимата разходка из балните зали на хотел „Рамада“.