Интериорна фотография на апартхотел „Простор“*

Интериорната и екстериорна фотография на хотели е любима част от нашата работа и фотозаснемането на апартхотел „Простор“ не прави изключение. Основната цел на снимките ни е да Ви потопят в приятната атмосфера и да Ви представят картинно всички възможности за почивка и забавления, предлагани от това прекрасно кътче. Свежите и топли нюанси подканват към релакс и отпускане на сетивата и говорят за топлото посрещане, което ще получите в апартхотел „Простор“.  
Интериорните фотографии показват съчетанието между спокойствието на домашния уют и удобствата на хотелския престой, които ще намерите в хотела, а ако Ви се приискат по-вълнуващи преживявания околностите предлагат изобилие от такива – разходка с яхта, конна езда, гмуркане или, защо пък не, една игра на голф. 
По време на фотосесията нашият фотограф се изяви като аранжор и декоратор, неговият професионализъм и усет към композицията помогнаха да придадем повече виталност на фотографиите, така че всеки, който ги види да почувства очарованието на мястото. 
Готовите интериорни и екстериорни фотографии използвахме при изработката на уеб сайта на апартхотел „Простор“ и ще се чувстваме удовлетворени, ако те провокират у Вас интерес и желание за почивка.