Рекламни сувенири 2020*

Краят на годината наближава, срокът за избор също, а Вие все още не сте решили какви да са рекламните сувенири. Дойде моментът, в който трябва да вземете решение с какво ще изненадате колегите, клиентите и партньорите си. Празниците вече идват! 


Уловете правилния момент, който е сега! Подаръците са нещо, което винаги носи усмивки със себе си. Всичко е по-лесно с брандираните рекламни сувенири. Те са предназначени за определена група хора, целева за Вас. Малък жест, но от ключово значение! Рекламните сувенири ще помогнат на Вас и компанията Ви да покаже доброто си отношение и внимание към Вашите партньори, колеги и приятели.  

Прегледайте нашите нови каталози за 2020, където Ви предлагаме богато разнообразие от рекламни сувенири – от масови до луксозни. Ще намерите много познати и не дотам продукти, естествено с нотка на дизайнерска оригиналност! Екологичната ни насоченост ни провокира да предложим и такива рекламни сувенири, създадени изцяло от естествени и/или рециклирани материали. 


Рекламните сувенири, които имаме, са с широко приложение в практиката. За традиционалистите сме подготвили комплекти за бюро, химикалки, чаши, запалки, ключодържатели и чадъри, а за хората, обичащи да експериментират имаме по-смели предложения. Те включват високотехнологични предмети за офиса, за следващото пътуване или за лично ползване. 


Изберете подарък, който ще остане в съзнанието на човека отсреща. Това е малкият ключ, който отваря големи врати! 


Освен разнообразие, предлагаме и високо качество. То е водещо при всички рекламни сувенири, които представяме. 
Голяма част от тях са на наше разположение, а други идват директно от вносителя и срокът за доставка е една идея по-дълъг. И затова планирайте, за да сте винаги навреме! При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и ще уточним всички детайли относно изпълнението на Вашите рекламни сувенири! 


За всеки въпрос, ние сме на разположение! Единични бройки луксозни подаръци, по-голям брой от среден клас или масов тираж за фирмени събития през идната година – за всичко това, можем да се погрижим ние!  
Имате богат избор от различни техники на брандиране относно рекламните сувенири, които гарантираме, че ще очароват всички. Винаги залагаме на високия стандарт и индивидуалността на всеки клиент, което е гаранция за успех!

 

Не губете време! С напредването му, сроковете също се скъсяват, което води до невъзможност за изпълняване на поръчката. Доверете се на професионалистите, умеещи да боравят с рекламните сувенири до съвършенство, в което може да се уверите в нашите специализирани каталози!