Луксозни подаръци*

Луксозните подаръци са жест, който определено прави впечатление. Те говорят за класа, стил, стабилност. Изразяват специално отношение, уважение към този, на когото ги подарявате. Подсказват, че бизнесът ви се развива добре.  
Когато обмисляте да направите специален жест към партньори, клиенти, служители на фирмата си – разгледайте луксозните подаръци, които предлагаме. 

Какво точно се разбира под „луксозни подаръци“

Това са серии от аксесоари, писалки, запалки и всякакъв вид малки, практични модни изделия на големи марки като: Hugo Boss, Christian Lacroix, Nina Ricci, Cerruti 1881, Cacharel, Ungaro, Jean Louis Scherrer, Pierre Cardin, Parker, Waterman. Ние работим с всички изброени марки и ще ви кажем защо е по-изгодно за вас да ги поръчате на нас. 

Цената на луксозните подаръци

е в пъти по-ниска при нас отколкото в магазина. Затова, ако искате бройки за коледни подаръци, по случай юбилея на фирмата си, по друг специален повод или просто за да впечатлите бизнес партньорите си, свържете се с нас. 

Защо ние ги предлагаме на по-ниски цени? Защото самите марки считат тези подаръци за рекламни и ги доставят на много по-добри цени. Самите изделия са оригинални, с качествена изработка, добър външен вид. Получавате наистина всичко, което стои зад марката.

Не просто доставяме вашите луксозни подаръци – грижим се за всичко до последния детайл

Помагаме ви да изберете най-подходящите артикули за вашите цели и бюджет, доставяме ги в определения срок. Предлагаме ви изработка на брандирани кутии или поставяне на подаръците в подаръчни торбички, на които е напечатано логото на фирмата ви. 

Всичко, което остава е да поднесете подаръците на хората, за които те са предназначени и да се наслаждавате на реакцията им. 

Свържете се с нас, за да поръчате луксозни подаръци и подходящите опаковки за тях. 

 

Каталог Cacharel - лукозни подаръци 2024 

кратък каталог с цени на избрана колекция от оригинални подаръци за Вашите корпоративни клиенти и бизнес партньори
НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД!

 

Каталог HIGH CLASS GIFTS 2023 - 2024 - луксозни подаръци

каталог High Class - стилни бизнес подаръци, дамски и мъжки аксесоари, подходящи комплименти към Вашите скъпи гости
НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД!

 

Hugo Boss - луксозни подаръци каталог 2024

Луксозни сувенири и подаръци с марката Hugo Boss за първи път в България. Качествени и стилни подаръци с уникалния дизайн на Hugo Boss. 

 

Pierre Cardin - луксозни подаръци каталог 2024

 

Parker - луксозни пишещи средства каталог 2024

 

Waterman - луксозни пишещи средства каталог 2024

 

Festina - луксозни пишещи средства каталог 2024

ICE watch - часовници каталог 2020

Луксозни маркови подаръци