Работни календари 2019*

Едва ли ще се намери работно място без работен календар. Независимо колко луксозен е офисът и колко голяма е компанията, въпреки всички дигитални устройства, добрите стари работни календари са неизменно на стената или на бюрото.

И понеже кампанията за тази година вече започна, време е да планирате колко и какви работни календари са ви нужни, как ще са брандирани, на кого и кога ще ги подарите. Колкото по-рано се справите, толкова по-голям е шансът през цялата 2019 година в партньорските офиси и търговски обекти, срещу бюрата на клиентите ви и в домовете на служители и близки да събира погледи точно вашето лого и да напомня за себе си точно вашата компания.

Зад общото наименование „работни календари“ се крие изумително разнообразие от полиграфически продукти. От настолния календар и пирамидката, през традиционния календар с три тела до луксозните многолистови изделия с репродукции на известни картини, художествена и документална фотография – всички предлагат възможност за брандиране и изпълняват функциите на работни календари. Предлагаме ви много варианти, събрани в новите ни каталози за 2019 г. От тях можете да изберете най-подходящите за вас модели съобразно дейността ви, характеристиките и предпочитанията на партньорите, за които са предназначени. Имайте предвид, че съвременните технологии позволяват брандирането дори на единични бройки работни календари.

Възможностите за персонализиране на вашите работни календари са големи. Те зависят от тиража, от конкретния дизайн на продуктите и проекта за индивидуализирането им, от бюджета ви и не на последно място – от времето за изпълнение на поръчката. Ако избраният от вас модел не е наличен, ще се чака доставката му. На нашите дизайнери – в рекламно студио GD styles – също е необходимо време, за да създадат най-адекватния проект, подчинен на фирмената ви идентичност. Технологично време изискват печатът и довършителните работи.  
Затова не оставяйте подготовката на работни календари 2019 за последния момент, ако искате те да са с перфектно качество и впечатляваща визия и да ги раздавате преди коледните празници. 

Потърсете ни, ако нямате време да се ориентирате в каталозите за 2019. Ние ще ви помогнем!