Маркови луксозни подаръци 2019*

Корпоративните рекламни материали често вървят ръка за ръка с луксозните фирмени подаръци. За 2019 година сме ви подготвили широка гама висококачествени бизнес подаръци, с които да изненадате вашите парньори, клиенти или фирмени приятели.

С вашите рекламни материали вие представят вас и вашата фирма, това е фирменият ви имидж, не го подценявайте. Затова луксозните подаръци са важна част от имиджа на компанията ви. С тях хората, на които ги подарявате ще впечатлят техните клиенти и партньори и така добрият продукт сам ще разкаже за стойността на бизнеса ви.

И като при всеки жест на внимание е важно да се изберат точните лукозни фирмени подаръци, за да бъдат приятна и практична изненада. Ако желаете да се насочите към луксозни пишещи средва - химикалки, писалки или ролери ви предлагаме каталога на Waterman - изключително качество, фини детайли, утвърдена и много известна марка за луксозни химикалки, подходящи подаръци за мъже и за жени, комплектовани с луксозни органайзери като подарък за всеки закупен луксозен химикал. Waterman е предложение, което не може да бъде подминато от ценителите на изящността.

Други луксозни химикалки и писалки през 2019 може да намерите и в каталога на Parker - класиката в жанра. Доказано високо качество, класически модели, запазили силуета си през годините и предпочитани до днес. Още едно възхитително предложение за подарък на мъж или на жена, само изберете модела спрямо натурата на личността, за която го купувате. Parker е отличен избор за всеки повод и без повод - просто за заслужил партньор или клиент.

Да обърнем внимание и на Hugo Boss - прекрасна и стилна линия на бизнес подаръци, също подходящи и за мъже и за жени. Елегантен семпъл дизайн с добре познатата линия на Hugo Boss провокира вниманието на всеки любител на луксозни подаръци. Благодарение на това, че марката предлага продуктите си като рекламни материали за различни компании, вие можете да се възползвате от преференциалните цени за тях. Направете го, а ако ви е трудно да изберете просто ни пишете или звъннете, кажете ни вашите предпочитания и ние ще ви дадем готово решение. Бързо, лесно и удобно за вас, а за вашите партньори - невероятно признание.

Респектирайте със стил и на добра цена. Ние ще ви помогнем да спечелите още веднъж доверието на скъпите за вас хора в бизнеса и извън него през цялата 2019 година с каталозите луксозни подаръци за мъже и жени. Не се колебайте ;o)

 

 

Луксозни химикалки и писалки Waterman