Рекламна фотография*

Какво е РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ?
 
Снимка, базирана на индивидуална идейна концепция, направена с цел да рекламира конкретна фирма, продукт или услуга. Тя може да включва реални и нереални елементи, добавени допълнително. 
 
 
Защо е необходима РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ?
 
Този вид реклама има най-силно въздействие и е с голяма възвръщаемост, когато е направена качествено и професионално. Това е така, защото окото възприема първо обектите и хората, асоциира ги със заложената в тях идея, а след това чете текста.

Добре направеният рекламен кадър се запомня лесно и колкото по-широко се използва във Вашите печатни рекламни материали, външна реклама, транспортна реклама и уеб реклама, толкова по-бързо става популяризирането на фирмата Ви.
 
 
Как се създава РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ?
 
Рекламната фотография е високобюджетна инвестиция с голяма възвръщаемост. Затова преди да се пристъпи към нея се прави подробно маркетингово проучване. Следва изработване на идейна концепция, базирана на него.

Рекламният кадър носи в себе си посланието, което искате да отправите към Вашите клиенти, затова е необходимо включените в него елементи да изразяват недвусмислено тази идея. Има и вариант, в който те да олицетворяват само началото, давайки възможност на всеки сам да доразвие мисълта, но търсеният краен резултат е един и същ – точно, ясно послание, разбираемо за всеки.

В рекламната фотография не е желателно да има излишни елементи, за да не се получи разфокусиране от основната идея. При изработката й се използват различни фотографски техники, трикове и похвати за постигане на по-силно въздействие. Ефектът на водни капки, кубчета лед в чаша с коктейл и други се получават с техни изкуствени заместители, които изглеждат много по-добре на рекламния кадър.

Когато има идея за по-нереални обекти и ефекти, които не могат да се снимат, те се добавят допълнително при софтуерната обработка на снимката.

Готовата рекламна фотография се записва в съответния формат с високо качество, подходящо за всякакъв вид рекламни материали – от билбордове до флаери.
 
 
Как да поръчате ВАШАТА РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ?
 
1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.    Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3.    Правим фотосесия за договорения с Вас кадър, съобразена с рекламната концепция, изискванията Ви и нашия професионален опит.
4.    Избираме най-добрия кадър, обработваме го и Ви го презентираме. 
5.    Получавате Вашата рекламна фотография след доплащане по договора. Предоставяме Ви я в договорения формат, записана на цифров носител CD/DVD .
 
 
Портфолио РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ
 
Студио за уеб дизайн, печат и фотография Джи Ди стайлс предлага индивидуални професионални решения за рекламна концепция и рекламна фотография, които ще популяризират Вашия бизнес.
 
 
РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ ЦЕНИ
 
Тук можете да видите нашите цени за рекламна фотография или да ни изпратите Вашето запитване.
Изтеглете ценова листа за всички предлагани от нас услуги или ни изпратете Вашето запитване.