Рекламен клип*

Бърз достъп до голяма аудитория, максимално въздействие върху потребителите и широко разпространение – това са трите основни предимства на добре направения рекламен клип. 


 
Какви са видовете рекламни клипове и кой от тях да изберете?
 
Класически рекламен клип. Обикновено той е дълъг 30 секунди, с опцията от тях да се направят кратки версии от по 20, 15, 10 секунди. Някои марки предпочитат рекламният клип да бъде по-дълъг. Това обаче означава да се вложат повече средства в изработката му и да се предвидят по-големи суми за излъчването му, ако е предназначен за телевизията. Рекламният клип най-често има интригуващ сюжет и чрез добре разказана, интересна история, насочва вниманието на аудиторията към силните страни на марката. 
Ако искате да достигнете до повече крайни потребителите, класическият рекламен клип е удачен избор. Добре направеното видео с остроумен сценарий лесно може да се превърне във viral и хората да се забавляват като си го препращат един на друг в мрежата. 
 
Презентационен клип. В повечето случаи той показва директно производствената база на фирмата, самият продукт и предимствата му се демонстрират пред камерата. Може да бъде излъчен по телевизията като платен репортаж. Подходящ е за изпращане на бъдещи партньори, публикуване на уеб сайта на фирмата. Функциите му са по-информативни. 
Форматът се препоръчва за хотели, заведения, увеселителни паркове, които искат да привлекат клиенти. В презентационния клип акцентираме върху атмосферата на мястото, обръщаме повече внимание на отделни детайли. Той ни позволява да изкушим вашите потенциални клиенти, така че те бързо и с удоволствие да си резервират стая за почивка или маса за вечеря. 
 
 
Какво ви предлага екипът на GD styles?

Професионално заснемане на рекламни и презентационни видеоклипове. 
Запознайте се с всички етапи от изработката на един видеоклип, в които ще сме ви полезни. 
Разгледайте нашето портфолио и ни потърсете, за да обсъдим всичко по заснемането на вашия рекламен видеоклип. 


 

Презентационен клип на фирма Накмаш 97