Онлайн магазин*

Какво е ОНЛАЙН МАГАЗИН?
 
Онлайн магазин се нарича динамичен уеб сайт, който е предназначен за директни продажби по интернет в реално време. Другите му разпространени наименования са електронен магазин и интернет магазин. Най-съществената разлика между него и останалите сайтове е, че в онлайн магазина има виртуална потребителска кошница, с която клиентът пазарува. В нея слага избраните артикули, вижда дължимата за тях сума и може да плати онлайн, по банков път или с наложен платеж.

 
Защо са необходими ОНЛАЙН МАГАЗИНИ?
 
Интернет търговията се развива с все по-бързи темпове. Това се дължи на факта, че инвестицията в онлайн магазин решава не само проблема с високия наем, консумативите, плащането на заплати на обслужващ персонал, а и на неограничените й възможности.

Нито един реален магазин не може да Ви предложи покритие на клиентската мрежа в цял свят и неограничена търговска площ, докато професионално изработеният електронен магазин не само, че предлага точно това, а същевременно спестява разходи и увеличава приходите от бизнеса.

Интернет магазинът предлага на Вашите клиенти подробна детайлна информация за продуктите, техните характеристики и технически параметри под формата на текст и снимков материал.

Потребителят стига до желаните артикули по зададени от него критерии за цвят, марка и материал само с няколко движения на мишката.

Интернет магазинът има опция за сравняване качествата на няколко продукта, което е един от определящите фактори за успешна продажба.

Абонаментът за получаване на нови оферти, намаления и промоции по електронната поща е предимство на онлайн магазина, което освобождава клиентите Ви от ангажимента да следят за атрактивни предложения.

Все по-голям става броят на хората, които предпочитат да пазаруват в онлайн магазини. Това е така, защото онлайн магазините работят денонощно и посещението им става, без да се налага излизане от дома или офиса. 
 
 
Как се създава УЕБ ДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН?
 
Изработката на онлайн магазин започва с добре обмислена идейна концепция, създадена въз основа на предварително направено маркетингово проучване. В зависимост от асортимента, който ще се предлага в интернет магазина, се изгражда схема за неговата структура. Архитектурата на уеб сайта се съобразява със спецификата на продуктите и услугите, както и с добрата ползваемост на сайта. Артикулите се разделят на необходимите типове и подтипове, като добавянето на нови е динамично (през индивидуален административен панел). Към всеки от тях задължително се предвижда място за подробно описание, параметри, цена, галерия с неограничен брой снимки на продуктите, детайли, използваните материали и други. Регистрационната форма за клиентите и потребителската кошница за пазаруване също са част от елементите, присъстващи във всеки онлайн магазин.

Филтрите за търсене по марка, тип, цена, цвят, материал, размер или по други критерии са за улеснение на потребителя. С тях всеки намира по-бързо това, което го интересува.

Публикуването на допълнителна информация за подобни продукти, подходящи аксесоари, любопитни факти и други също е от значение за успешните продажби на даден електронен магазин.

Уеб дизайнът на онлайн магазина е съвкупност от стилно съчетани шрифтове, цветове, снимки и графики, оптимизирани за уеб с удобна и лесна за ориентиране структура и навигация. Потребителят трябва да не се отегчава, докато чака зареждането на сайта и лесно да се ориентира в услугите и представените продукти.

За да бъде откриваем и да заема по-предни позиции в списъците при търсене в интернет и уеб директориите, всеки уеб сайт се оптимизира за разпознаваемост от търсещите машини. Този процес започва с внедряване на модули за SEO оптимизация при програмиране на административен панел (система за управление на съдържанието) и публичната част на сайта.

Административният панел е с интуитивен интерфейс, лесен за ориентиране и употреба от човека, който ще въвежда и актуализира информацията в уеб сайта. Освен това, се провежда обучение за работа с него и се предоставя подробно ръководство с инструкции за ползване на административния панел.

Първоначалното въвеждане на съдържанието на онлайн магазина (продукти, категории, подкатегории, фотографии, текстове, специални оферти) се извършва от Вас или от нашия екип.

След завършване на изработката на Вашия онлайн магазин, популяризирането и оптимизацията му се осъществяват с регистрации в социални мрежи, търсачки, уеб каталози и директории, реклама чрез pay per click, банери и други методи. За успеха на онлайн магазина освен описаните до тук рекламни похвати, от съществено значение е и рекламата му с билбордове, статии, публикации, транспортна реклама, листовки и брошури.
 
 
Как да поръчате ВАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН?
 
1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт като напишете какви продукти ще продавате.
2.    Ние се свързваме с Вас и уговаряме среща за уточняване на детайлите.
3.    Разработваме идейна концепция, задание и оферта за Вашия онлайн магзин, съобразени с изискванията Ви и нашия професионален опит при създаване на успешни уеб сайтове.
4.    Изпращаме Ви договор за поръчка с одобреното от Вас задание и документ за авансово плащане.
5.    Създаваме индивидуален уеб дизайн, коментираме с Вас предложената визия, изработваме финалния дизайн на всички страници, програмираме административния панел и публичната част на уеб сайта.
6.    Получавате Вашия онлайн магазин тестван и инсталиран на предоставен от Вас хостинг след доплащане по договора. Обучението за работа с административния панел на уеб сайта е безплатно.
 
 
Портфолио УЕБ ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
 
Студио за графичен и уеб дизайн GD styles Ви предлага решение за онлайн магазин с индивидуален дизайн, съобразен с Вашите критерии и спецификата на продуктите, които ще се продават.
 
 
УЕБ ДИЗАЙН НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦЕНИ
 
Тук можете да видите нашите цени за уеб дизайн на онлайн магазин или да ни изпратите Вашето запитване.
 
Изтеглете ценова листа за всички предлагани от нас услуги или ни изпратете Вашето запитване.