Екстериорна фотография*

Какво е ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ?
 
Екстериорната фотография е пресъздаване на външната част на сгради и други архитектурни обекти на открито заедно със заобикалящата ги среда. Затова снимките от този тип се наричат още архитектурна фотография.

 
Защо са необходими ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ?
 
Екстериорните и интериорни снимки на сградата, в която развивате Вашата дейност взаимно ще се допълват и клиентите Ви ще си изградят по-ясна и цялостна представа. Тя е от особено голямо значение за успешните продажби на хотелите, ресторантите и други заведения. 

Всяка сграда има собствено излъчване. Независимо дали усещането е за уют и домашна топлина или за модерна блестяща стъклена фасада, професионалната архутектурна снимка го пресъздава най-точно.
 
 
Как се създава ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ?
 
При екстериорната фотография, както и при интериорната, светлината е важен фактор. За този вид снимки също се съобразява по кое време от денонощието ще се правят и усещането, което искаме да създадат у всеки, който ги разглежда. Използваните обективи се определят в зависимост от разстоянието, от което ще се снима и осветеността на обекта. Ъгълът на снимане се пречупва през погледа на професионалния фотограф, за да се покаже сниманата сграда по най-атрактивен начин. За по-силно въздействие се залага на похвати като например:
 
-    акцентира се на детайли от фасадата, характерни за духа и архитектурния стил, за постигане на по-голяма автентичност
-    пъстрите цветя на преден план добавят контраст и цвят към картината
-    пешеходците в кадъра дават мащаб на сградата и създават усещане за оживление на мястото и т.н.
 
След фотосесията на обекта се избират най-добрите екстериорни снимки. Те се обработват с предназначен за целта софтуер за подчертаване на детайлите и се записват в подходящ формат.
 
 
Как да поръчате ВАШИТЕ ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ?
 
1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.    Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите и Ви изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.
3.    Правим фотосесия на договорените с Вас обекти, съобразена с изискванията Ви и нашия професионален опит.
4.    Избираме най-добрите кадри и Ви ги презентираме. Обработваме одобрените от Вас фотографии.
5.    Получавате Вашите екстериорни снимки след доплащане по договора. Предоставяме Ви ги във формат JPEG, записани на цифров носител CD/DVD .
 
 
Портфолио ЕКСТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ
 
Студио за уеб дизайн, печат и цифрова фотография GD styles предлага професионални екстериорни снимки за реклама на Вашия бизнес независимо в кой бранш е той: хотели, ресторанти, заведения, туризъм, строителство, имоти и други.
 
 
ЕКСТЕРИОРНИ СНИМКИ ЦЕНИ
 
Тук можете да видите нашите цени за екстериорна фотография или да ни изпратите Вашето запитване.

Изтеглете ценова листа за всички предлагани от нас услуги или ни изпратете Вашето запитване.