Уеб сайт за хотел Бутик Сплендид*

Създаването на нов уеб сайт за хотел Бутик Сплендид е още един интригуващ проект. Хотелът е част от веригата Planex Hotels и уеб дизайнът му трябва да подчертае стойността на бранда по възможно най-добрия начин.
Хотелът е с богата история и е позициониран в една от най-старите и аристократични сгради в морската ни столица Варна. Тя е олицетворение на изящество и лукс. Не само целият облик, но и всеки детайл от фасадата на хотела е произведение на изкуството, поради което с голямо внимание обмислихме дизайна и особено как да предадем максимално близо това богато излъчване и в уеб сайта на Бутик Сплендид.


Идейната концепция е заключена в логото – неговите цветове и извивки. Класическият златен нюанс, олицетворяващ лукса и великолепието заедно с наситения „кралски“ бордо цвят са съчетани и с класически серифен шрифт – плътен, изискан и с фини детайли. Графичният елемент от логото също е пренесен в дизайна като символ за автентичност и индивидуално присъствие. А за бъде лесен и четлив основния текст в уеб сайта на хотел Бутик Сплендид сме използвали прав, но отново светъл шрифт с елегантен силует.


Фотографиите в уеб сайта са заснети от нашия екип специално за клиента ни и са включени в концепцията на уеб дизайна още от самото й начало, защото те са ключов фактор в нея.
Като функционалност сайтът е лесен за ползване от потребителя, тъй като той бързо се ориентира в акцентите, предлагани от хотела като начина на настаняване, специални оферти, конферентни зали и други желани услуги. Началната страница е разделена на няколко типа групи, оформени в карета със снимки, заглавия и анонси, които дават достатъчната информация за избор на момента. 


Менюто, което е постоянно на разположение на клиента също улеснява работата със сайта и възможността във всеки момент клиентът да промени първоначалния си избор – може да влезе в основна страница или директно да резервира с един клик. Тази лесна стъпка, заедно с цялата функционалност и красотата на аристократичния уеб дизайн превръщат уеб сайта на хотел Бутик Сплендид в приятно онлайн преживяване, което доставя визуално удоволствие на клиента и се работи с лекота в него.