Уеб сайт на Химатех*

Корпоративен уеб сайт за фирма Химатех. С традиции за качество и коректност в областта на химическата промишленост, Химатех е доказан партньор в България и по света. Дизайнът на уеб сайта се стреми да предаде от пръв поглед сериозното отношение на фирмата към всеки детайл, спечеленото доверие на всеки клиент и уважението към всеки партньор. 


Но дисциплината и отговорността в Химатех са в отлична хармония и с иновативните методи и модерните идеи. Поради което и визията на уеб сайта съчетава правите форми със свежите нюанси. Нетрадиционният тюркоазен цвят подчертава наложеният като корпоративен тъмно син, като подсилва категоричността му и същевременно го обогатява. И това е само един от ключовите акценти в дизайна.


Цялостното излъчване и връзката между всичките елементи в структурата и визията на уеб сайта са олицетворение на синхрона на работа в Химатех. Няма втори шанс за добро първо впечатление, затова сме вложили максимално старание, мисъл и чувство в изработката на уеб сайта, а Вие, потребителите, ще кажете дали сме успели.