Уеб сайт на Дойчев и партньори*

Дойчев и партньори е наш корпоративен клиент, който ни се довери изцяло от създаването на логото, печатните материали и фирмените фотографии до изработката на корпоративния уеб сайт на компанията. Мисията на Дойчев и партньори е да налага нов личен подход в отношенията с партньори и клиенти при бизнес консултации.
Изчистеният модерен стил на логото дава началото на линията в уеб дизайна на сайта. Основният цвят е тъмно синият корпоративен в комбинация с бял, който създава семпло модерно излъчване и са в отличен контраст.
Началната страница е достатъчно богата на информация – видими са услугите, има кратък презентационен текст на фирмата и всички основни акценти са изведени в карета със снимка, заглавие и анонс. Тази структура дава в съкратен вид най-важните части от сайта и с един клик може да се разгледа желаната страница. А винаги активната меню лента предоставя бърз достъп до контактите и основното навигация на корпоративния уеб сайт.
Дизайнът е обогатен от тематичните фотографии, специално заснети в офиса на Дойчев и партньори за концепцията на корпоративния уеб сайт.