Лого дизайн за Concept D*

Лого дизайнът за архитектурно студио Concept D е редизайн на утвърдено във времето лого. Променихме го във фините детайли, за да подчертаем неговия индивидуален характер без да загубим познатия силует.

Запазихме цветовете бордо и черно. Те са класически тонове - впечатляват с контраст и стил, стоят изискано един до друг и върху всеки рекламен материал.

Запазихме шрифта на “concept”. Той съдържа в себе си много история, притежава чар и собствен почерк - този, който клиентите на архитектурното студио познават. Достатъчна и основателна причина да продължим тази концепция в лого дизайна.

Запазихме и квадратът. Винаги актуален графичен символ, идеален елемент за модерна и елегантна стилистика на логото.

Настъпи моментът за новите щрихи, които да дадат и новия облик на Concept D. Водещият акцент в лого дизайна е буквата “D” - символична и емблематична за студиото. Нейната сила е на фокус от пръв поглед и трябва да тежи на мястото си с ясно, семпло послание - да бъде истинско олицетворение на изящния усет за дизайн, да бъде класика с модерен дух. Финалните надписи следват създадената линия. Те едновременно допълват и обогатяват лого дизайна като му придават завършеност.