Интериорна фотография на Парк хотел Асарел*

Джи Ди стайлс с удоволствие представя портфолио от последната ни фотографска сесия, реализирана в елегантните пространства на Парк хотел "Асарел", разположен в сърцето на Панагюрище. През два интензивни работни дни, нашият екип имаше уникалната възможност да заснеме богатството от удобства и красота, които хотелът предлага.

Фотосесията обхвана всички ключови зони на хотела: от уютно обзаведените стаи с модерни удобства до широките и приветливи обществени пространства, включително елегантния ресторант, лоби бара и просторното лоби. Визуализирахме не само интериора, но и екстериора на хотела, като акцентирахме на фасадата и обширните зелени площи, които го заобикалят.

Като важна част от Панагюрище, Парк хотел "Асарел" е разположен в непосредствена близост до градския парк, предлагайки живописни гледки и места за разходка сред природата. Благодарение на своята централна локация, хотелът също така осигурява лесен достъп до основни спортни и развлекателни съоръжения като мултифункционалната спортна зала "Арена Асарел" и спортния център на "Каменград" Хотел & СПА.

Фотографиите от тази сесия показват не само качествата на хотелското обслужване и удобства, но и уникалната атмосфера на мястото, правейки го идеалният избор за семейна почивка, спортен лагер, корпоративно пътуване или културно-познавателна екскурзия.

Портфолиото от тази фотосесия подчертава нашия ангажимент към качество и внимание към детайла, които клиентите на Джи Ди стайлс очакват и заслужават.