Интериорна фотография на хотел Перелик*

В портфолиото на GD styles ще се насладите на още един интересен проект – фотосесията на петзвездния хотел Перелик, Пампорово. След успешните снимки на хотелите Орловец и Перун Лодж в Банско за същия клиент, вече имахме готовност да уловим новата същност на великолепно обновения хотел Перелик като се фокусирахме върху всеки детайл от луксозния интериор на хотела.

Интериорната фотография на стаите и апартаментите в хотела позволи на нашия екип да заснеме елегантността и комфорта, които предлагат. Всяка стая е оборудвана с модерни удобства и гарантира изключително приятна атмосфера и релакс за гостите. 

Особено внимание обърнахме на лоби бара и терасата, откриваща живописна гледка към връх Снежанка. Интериорните снимки от тази зона разкриват изключителната привлекателност на хотела, допринасяща за уникалното изживяване на гостите му.

Следващият акцент в нашата фотосесия беше напълно реновираният СПА център Body & Soul Spa Lounge. Този модерен спа център е оборудван с басейн, разнообразие от сауни, парни бани, масажни студия, джакузи и други релакс зони. За допълнение, Нутри барът предлага здравословни и освежаващи напитки.

Интериорната фотография на рецепцията и лобито с акцент върху библиотеката разкрива на гостите уютно и тихо място, където могат да се отдадат на четене с чаша чай или ароматно кафе. 
В изискания ресторант на хотела уловихме както впечатляващия интериор, така и богато подредената закуска на блок маса. Заснехме също и изключително разнообразната енотека с внимателно подбрани български и вносни вина, която е допълнение за пълноценното кулинарно изживяване на клиентите в хотела.

Залезът добави магическа атмосфера в нашата фотосесия, като заснехме кадър към вътрешния двор на хотела в пълния му блясък. Това изображение не само демонстрира красотата на хотела, но и предава чувство за мир и уединение, което хотел Перелик предлага на своите гости.