Работни календари 2017*

Поръчките за работни календари 2017 започнаха да пристигат. Вие знаете ли какви искате да са вашите – едносекционни, трисекционни, четирисекционни? Планирахте ли вече къде ще ги разпространявате, на кого ще ги подарявате, съответно колко броя искате? Не оставяйте изработката им за последния момент, за да не пострада качеството или за да не се окаже, че ще раздавате работни календари за 2017 през януари вместо през декември. 

Ако не можете да решите сами какъв модел календар искате, свържете се с нас, ще ви помогнем. Най-лесно е да определим тип работни календари, които ще са подходящи за вас, според дейността ви. Пак с нея ще съобразим и визията на календара. 

Можем да ви предложим класически решения за добре изглеждащи работни календари или да развихрим фантазията си и да направим уникален като цветове и форми модел, който ще пасва изцяло на вашия бизнес и ще прави впечатление на всеки. 

Това обаче отнема време. Ако започнем работа по вашата поръчка по-рано, ще има повече възможности да обмислите предложените дизайни. В печатницата също е необходимо техническо време за отпечатване, лепене, съхнене на календарите. Ранната поръчка предпола времеви толеранс, който ще позволи на всички ни да работим спокойно, за да получите навреме своите красиви и функционални работни календари за 2017. 

Разгледайте каталозите, харесайте си модел. Помнете, че всеки един може да бъде персонализиран и изработен с дизайн, който отговаря на визията и имиджа на вашата фирма. Ние – GD styles – ще имаме грижата да го реализираме перфектно.