Календар бележници 2020*

Стресът е врагът на идния ден! Едва ли има човек, който не записва всичко в календар бележник, за да не забрави значими дати и събития. Използвайте това във Ваша полза! Донесете щастие и ред в ежедневието на Вашите партньори, клиенти, служители и приятели. Елегантен подарък с фирменото лого, който ще бъде оценен високо. Символите, брандирани върху календар бележниците за 2020 година, ще предизвикат възхищение във всеки, на когото го подарите! 


За Вас сме подготвили каталози с избрани модели класни календар бележници. Започвайки от най-масово използваните, преминем през средния клас и достигнем до луксозните изработки. Във всеки клас сме отделили внимание на датите, допълнителната информация, разграфяването, органайзерите и т.н. Естествено, има възможност и за различни формати, които да съответстват с Вашите нужди и искания. 


Имаме налични календар бележници, както и такива с възможност за доставка от цяла Европа. Познаването на материалите е задължително за нашата работа, защото така определяме най-добрия начин за брандиране върху тях. Това е нещо, което владеем и ще се радваме да Ви помогнем!


Ако вече сте харесали модел календар бележник, можете да се свържете с нас, за да Ви консултираме относно поставянето на различни елементи върху него! Обстойната информация, която може да ни предоставите, ще е изключително полезна, за да проучим и обмислим най-добрите варианти за Вашите календар бележници! 


Практиката ни сочи, че едни от най-използваните и търсени рекламни подаръци са приложимите в нашето ежедневие календар бележници.  Самите тях може да поставите в брандирана торбичка, а защо не и с подходящ химикал! 
Стилен подарък, който изисква време за изработка. Призоваваме Ви да предвидите технологичният период за наистина качествен краен продукт. За да са календар бележниците Ви на ниво е нужно да имаме подходящ срок, в който да сбъднем всички Ваши желания! 


Имаме възможността да изпълним поръчката Ви. За Ваше спокойствие и наше улеснение, потърсете ни в най-кратки срокове, за да обсъдим заедно всички неизвестни около Вашите календар бележници.